Το Poros House Hotel είναι ένα απλό τριώροφο κτήριο, χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικής του ’80.

Τα Poros House Hotel χτίστηκε βάσει των κανόνων Αντισεισμικής Προστασίας που προβλέπονται από τους  Πολεοδομικούς Κανονισμούς.

Βρίσκεται  ‘πάνω’ στη θάλασσα και δίπλα από το ποτάμι Βόχινας, το οποίο είναι ξηρό το καλοκαίρι. Το Poros House Hotel βρίσκεται 1’ περπάτημα από την πλατεία του χωριού και  5’ με το αυτοκίνητο από το νέο λιμάνι του Πόρου.

Στο πίσω μέρος του Poros House στέκει επιβλητικό το φαράγγι του Πόρου το οποίο ‘κατεβάζει’  δροσιά, ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες, ακόμη και όταν στο υπόλοιπο χωριό οι θερμοκρασίες είναι υψηλές!

Σε πολύ μικρή απόσταση από το Poros House είναι ένα τοπικό super market που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του επισκέπτη σε τρόφιμα, ποτά αλλά και είδη για τη θάλασσα. Στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου υπάρχει  παραδοσιακός φούρνος, ο παλαιότερος στη περιοχή, με διάφορα είδη ψωμιού και ποικιλία αρτοσκευασμάτων.

Το ξενοδοχείο δεν διαθέτει ασανσέρ.

Η επέκταση

Σε διπλανό κτήριο, στο β’ όροφο  χτίστηκε επέκταση του κυρίως ξενοδοχείου με 3 επιπλέον ανεξάρτητα  δωμάτια και 2 μικρά διαμερίσματα με κουζίνα για το κάθε διαμέρισμα.Δεν διατίθεται ασανσέρ.

 
You are here Το κτήριο
PorosHouseHotel © 2018 Created by GVSolutions